Centralele termice pe gaz cu boiler - avantaje

Daca vrei sa iti achizitionezi o centrala termica, pentru a beneficia de confort termic si de apa calda menajera ori de cate ori ai nevoie, iti poti cumpara o centrala termica pe gaz cu boiler, care iti poate asigura o serie de avantaje pe termen lung. O astfel de centrala este astfel creata incat sa iti poata furniza un debit ridicat de apa calda. Un boiler nu inseamna ca trebuie sa iti rationalizezi consumul de apa calda menajera din cauza ca acesta ar fi limitat. Dimpotriva, poti sta linistit, pentru ca un astfel de sistem de incalzire iti asigura cantitatile de care ai nevoie fara nici un fel de probleme.

Incalzirea apei din boiler se face rapid, iar din momentul in care deschizi robinetul vei avea parte de o temperatura constanta a apei, chiar si atunci cand este vorba de mai multi robineti. Acest lucru este posibil datorita structurii si materialelor din care este realizat boilerul, iar sistemul este astfel creat incat sa furnizeze in doar cateva secunde apa calda de care este nevoie.

O centrala termica pe boiler nu are neaparat nevoie de un spatiu extins. Dimpotriva, poate fi instalata si in spatii inguste, acolo unde in mod normal nu depozitezi nimic. Astfel, poti folosi cat mai pragmatic spatiul interior al casei tale, in asa fel incat sa se pastreze armonia si asezarea elementelor in cadru. Folosirea unui astfel de sistem de incalzire se face usor, cu ajutorul unui panou de comanda care iti afiseaza starea centralei, setarile alese si functiile pe care le ai la indemana.

O centrala termica pe gaz cu boiler iti asigura in acelasi timp si incalzirea locuintei, dar si apa calda menajera. Practic, ai parte de doua beneficii intr-un singur aparat. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti achizitionezi doua sisteme diferite pentru doua necesitati, lucru care ar fi insemnat cheltuieli in plus si eforturi suplimentare. Eficienta energetica este una ridicata, iar incalzirea este una economica.

Poluarea este una redusa, deoarece o centrala termica de acest tip este astfel proiectata incat sa consume doar atat cat este nevoie. Sistemul de incalzire are inclus un proces de modulare, numit si proces de reglare continua, prin intermediul caruia caldura este repartizata echilibrat, iar variatiile de temperatura sunt minime. Incalzirea poate fi reglata cu ajutorul unui regulator de temperatura in cazul incaperilor sau cu un regulator cu senzor pentru exterior, precum si ventile termostatice la corpurile de incalzire.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrale-termice-pe-gaz.ro 2018 | ANPC