Centrale termice pe gaz in condensatie simple

O centrala termica pe gaz in condensatie simpla trebuie instalata doar de personal calificat. In momentul in care apar defectiuni din cauza unei tubulaturi necorespunzatoare, a condensului sau a instalarii gresite, acestea nu intra in garantie. Pentru o evacuare corespunzatoare a gazelor de ardere se va folosi un sistem de tubulaturi special creat pentru acest scop, care sa asigure admisia aerului de ardere si evacuarea gazelor de ardere.

In urma instalarii este nevoie de realizarea unui test de etanseitate a racordurilor de gaz. Centrala poate fi folosita doar dupa ce au fost finalizate lucrarile de instalare si constructii. Spatiul in care se afla centrala trebuie sa corespunda normelor referitoare la spatiile pentru locuit. Gurile de ventilare, admisie sau evacuare nu trebuie in nici un caz acoperite. Circuitul de incalzire trebuie sa fie spalat corespunzator, in asa fel incat apa din instalatie sa fie la fel de curata ca si cea de alimentare.

In cazul in care observi scurgeri de gaz, este interzisa folosirea intrerupatoarelor sau aprinderea unei flacari. In schimb, trebuie deschise usile si ferestrele pentru o aerisire cat mai rapida, dupa care trebuie contactat service-ul care se ocupa de respectivul model de centrala. Pana cand vei primi vizita personalului tehnic specializat, trebuie sa inchizi robinetul de alimentare cu gaz si nu trebuie sa mai folosesti centrala pana in momentul in care se descopera sursa defectiunii si se remediaza problema.

Pot fi instalate filtre de impuritati special create pentru sistemul de apa rece. Filtrele au rolul de a curata apa care intra in tevile centralei, in asa fel incat sa se reduca eventualele depuneri sau degradarea in timp data de apa. In momentul in care apare o defectiune trebuie deconectat cazanul de la sistemul de alimentare cu energie electrica. De asemenea trebuie inchis robinetul de gaz. In cazul in care exista pericol de inghet trebuie oprita alimentarea cu apa si trebuie golit intregul sistem de incalzire si microcentrala de apa.

Atunci cand exista scurgeri se vor goli sistemul de incalzire si cazanul, pana in momentul remedierii situatiei. O centrala termica pe gaz se monteaza pe perete, astfel incat ai parte de economie de spatiu. Locul de amplasare poate fi ales cu usurinta, deoarece sistemul de evacuare a gazelor arse este unul flexibil. Unele modele pot fi folosite in combinatie cu boilere de apa calda de diverse dimensiuni. Prezenta tehnicii de condensatie in cadrul functionarii centralei asigura costuri reduse de incalzire si un plus de eficienta.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.centrale-termice-pe-gaz.ro 2018 | ANPC